הנה המתכון:
מצרכים:
4 קישואים קטנים
כוס אגוזי קשיו לא קלויים ספוגים במים במשך שעתיים ומסוננים
¾ כוס מים
1 כף מיץ לימון
¼ כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
1 כפית טימין יבש
2 שיני שום
מלח ופלפל, לפי הטעם
הכנה:
כדי להפוך את אטריות קישואים:
באמצעות קולפן ירקות, מיוחד מקלפים את הקישואים לסרט ארוך של קישואים.

לרוטב:
מערבבים את שאר החומרים במעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
שופכים על נודלס הקישואים ומגישים.

לקורס האינטרנטי המלא להכנת ממרחים וגבינות טבעוניות ללחוץ כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *