טורטיות טבעוניות ללא גלוטן משגעות מקמח קינואה

טורטיות קינואה טבעוניות, ללא גלוטן, קלות להכנה מחמישה מרכיבים בלבד והטעם מדהים!
מתוך ספר המתכונים הבריא: קל טעים ובריא מטבח בריא בלי תירוצים- גלית שלגי.

 

מצרכים:

2 כוסות קמח קינואה
½ כוס קמח דוחן
¾ כוס מים
קורט מלח
שמן לבישול

הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה עד ליצירת בצק עבה.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים ומגלגלים לכדורים.
מניחים כל כדור בין שתי פיסות נייר אפייה ומרדדים לטורטייה בעזרת מערוך.
מחממים שמן במחבת מעל להבה בינונית.
מניחים את הטורטייה במחבת, ומטגנים 1–2 דקות מכל צד עד שמתחילות להיווצר בועות חומות וקטנות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *