טורטיות טבעוניות ללא גלוטן משגעות מקמח קינואה

טורטיות קינואה טבעוניות, ללא גלוטן, קלות להכנה מחמישה מרכיבים בלבד והטעם מדהים!
מתוך ספר המתכונים הבריא: קל טעים ובריא מטבח בריא בלי תירוצים- גלית שלגי.

 

מצרכים:

2 כוסות קמח קינואה
½ כוס קמח דוחן
¾ כוס מים
קורט מלח
שמן לבישול

הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה עד ליצירת בצק עבה.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים ומגלגלים לכדורים.
מניחים כל כדור בין שתי פיסות נייר אפייה ומרדדים לטורטייה בעזרת מערוך.
מחממים שמן במחבת מעל להבה בינונית.
מניחים את הטורטייה במחבת, ומטגנים 1–2 דקות מכל צד עד שמתחילות להיווצר בועות חומות וקטנות.

 

2 מחשבות על “טורטיות טבעוניות ללא גלוטן משגעות מקמח קינואה”

  1. הדר חייקין

    הי,
    לא השתמשתי בדוחן והוספתי עוד חצי כוס קמח קינואה.
    הבצק נידבק לנייר האפיה והיה קשה לשחררו.
    בסוף השטחתי את הכדורים על כף היד ושמתי בתנור.
    יצא נחמד אבל לא מה שתכננתי.
    איפה התקלה?
    תודה
    הדר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *