ריבועי שקדים וקוקוס
מתכון קל, וטעים בטירוף!

בסיס
כוס שקדים טחונים
2 כפות מייפל טהור
1 כף שמן קוקוס
1/2 כפית תמצית שקדים/ וניל
קורט מלח

מילוי קוקוס

1 כוס פתיתי קוקוס
2 כפות מייפל טהור
2 כפות שמן קוקוס
1 כף מים/חלב שקדים

ציפוי שוקולד
1/4 כוס אבקת קקאו/אבקת חרובים
1/4 כוס שמן קוקוס

1/4 כוס מים רותחים
2 כפות מייפל טהור

הכנת הבסיס
בקערה מערבבים את כל החומרים
עד שיוצא בצק מעט דביק.
מהדקים היטב לתבנית אינגלייש קייק מוארכת.

הכנת המילוי
בקערה מערבבים היטב את כל החומרים.
מניחים מעל לבסיס ומחליקים באופן שווה לאורך התבנית.

הכנת ציפוי
בקערה מניחים את כל החומרים
ומערבבים היטב במהירות עד לקבלת קרם שוקולד נוזלי.
שופכים את הציפוי מעל המילוי ומנערים בעדינות מצד לצד על מנת שהציפוי יכסה את כל התבנית.

מקפיאים למשך שעה- שעתיים. לשמור בקירור.

מתוקים ובריאים לילדים ולכל המשפחה
הצצה לספר מתוקים ובריאים 
לתוכנית  “החיים הבריאים שלך”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *