לחם טחינה שוקולד ללא גלוטן כשר לפסח מתכון הכי קל שיש וטעים בטירוף!

זוכרים את לחם הטחינה שהפך לויראלי ברשת?

אז קבלו גירסה מתוקה ומשודרגת!
לחם טחינה – שוקולד!
ללא גלוטן, ללא סוכר!

בתחתית העמוד תוכלו להוסיף בקלות את המצרכים למתכון לעגלה ולקבל אותם במשלוח ישיר עד הבית!

המתכון:
מצרכים לתבנית אינגליש קייק מוארכת:

6 כפות טחינה גולמית (עדיף משומשום מלא)
חצי כוס סילאן טהור/ מייפל טהור /רסק מבננה אחת

4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות קמח קינואה/אורז
לא חובה אך מומלץ: כפית תמצית וניל טבעית
קמצוץ מלח

לקישוט:
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר אורגני
לא חובה אך מומלץ: 1/2 כוס אגוזי מלך

הכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה קטנה מערבבים קלות חומרים יבשים: קמחים, אפיה ומלח.
בקערה נוספת טורפים בעזרת מזלג חומרים רטובים: טחינה, ביצים סילאן/מייפל/פירה בננה, תמצית וניל לתערובת אחידה.
מוסיפים את קערת היבשים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מפזרים מעט שוקולד צ’יפס אגוזים ומטביעים קלות לתוך העוגה.
אופים 20-25 דקות בתנור עד שהעוגה יציבה וזהובה.
לפני שפורסים לתת לעוגה להתקרר מעט.

* ניתן להחליף את הטחינה בחמאת בוטנים טבעית או לשלב עם כל חמאת אגוזים אחרת.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

Image Product Price Variations Quantity Buy
45.00 37.00 N/A
32.00 28.00 N/A
23.50 N/A
9.90 N/A
33.00 N/A
28.0052.00
Total 0

 

לספר קל טעים ובריא – מטבח בריא בלי תירוצים

לספר: מתוקים ובריאים 

למועדון מטבח בריא בלי תירוצים  

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *