לחם שקדים ללא גלוטן, צמחוני

את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂


מצרכים:

1.5 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח קינואה
2 כפות קמח טפיוקה
2 כפיות קמח קוקוס
1/4 כוס זרעי פשתן טחונים
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
5 ביצים אורגניות גדולות
1 כף שמן זית
1 כף סירופ מייפל טהור (או סילאן טהור)
1 כף חומץ תפוחים

הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים קלות חומרים יבשים – כל סוגי הקמח,
זרעי פשתן, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את שאר החומרים הרטובים – ביצים, שמן, סירופ מייפל
או סילאן וחומץ. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית לחם או לתבנית אינגליש קייק ואופים
במדף האמצעי במשך 25-35 דקות עד להזהבה של החלק העליון.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

תמונה מוצר מחיר כמות לקנות
29.90
23.50
13.00
22.00
32.00 28.00
29.90
סה"כ 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

X

PREV | NEXT