מתכון לנשנוש בריא ומרענן לקיץ בשתי דקות הכנה!!

את כל המצרכים למתכון ניתן לרכוש בקליק אחד בהמשך העמוד כאן למטה 🙂 

על השוקולד הזה נאמר: דברים גדולים באים בחבילות קטנות.
שוקולד מטריף עם פאסון של שוקולד בלגי שהילדים והאורחים לא יפסיקו לדבר עליו!
הצלחה בטוחה!
שוקולד טבעי, איכותי וטעים והכי חשוב – הוא לא יגרום לכם להמשיך לזלול עוד ועוד ממנו.
קובייה אחד יפה – באמת תספק, תאזן את רמות הסוכר בדם, ותרגיע את החשק למתוק.

את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין עד הבית בקליק אחד בתחתית העמוד

חומרים
1/2 כוס שמן קוקוס
2 כפות חמאת בוטנים טבעית/שקדים
כף אבקת קקאו איכותית
חצי כוס מייפל טהור /דבש/ סילאן
1/2 כפית תמצית וניל טבעית
כף מים או חלב סויה/חלב שקדים
קמצוץ מלח להבלטת הטעמים
3/4 כוס אגוזי לוז שלמים או שבורים גס
(אפשר להשתמש גם באגוזי מלך, אבל אני מעדיפה את האגוזי לוז)

הכנה
:

  1. בעזרת מזלג לערבב היטב את כל החומרים חוץ מהאגוזים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
    מוסיפים את האגוזים.
  2. שופכים את התערובת למיני תבנית מוארכת מרופדת בנייר אפייה או לתבנית פרלינים מסיליקון.
  3. מקפיאים לפחות לשעה.
  4. פורסים לקוביות
  5. *יש להשאיר  את השוקולד בקירור כיון שהתערובת נעשית רכה בטמפרטורת החדר.
  6. ** לקבלת ארומה חזקה יותר של אגוזי לוז: ניתן לקלות אותם 10-7 דקות בתנור בחום של 150 מעלות
    אבל לשים לב לא לאפות יתר על המידה על מנת לא לאבד ערכים תזונתיים

. ** רואו, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

Image Product Price Variations Quantity Buy
23.50 N/A
39.00 34.90 N/A
25.00 19.90 N/A
32.00 28.00 N/A
9.90 N/A
17.00 N/A
28.0054.00
Total 0

להזמנת הספר מתוקים ובריאים לוחצים כאן
5 מתכונים לגלידות מדהימות טבעוניות מתנה 
סדנת בישול- חוברת המתכונים השלמה
חוברת מתכונים בריאים לילדים 
הנה הנוסחה שלי לגוף בריא ומשקל יציב לתמיד
הקורס האינטרנטי להכנת גבינות טבעוניות
לקורס האינטרנטי להכנת קינוחים בריאים אמיתיים ללא גלוטן

 

4 מחשבות על “מתכון לנשנוש בריא ומרענן לקיץ בשתי דקות הכנה!!”

  1. הי גלית,
    מה לגבי סכרתיים והתוצרים שיוצאים במטבח, אחרי רכישת הספר?
    אמנם אני שואלת בהומור, אך השאלה נשאלת בשיא הרצינות.
    תודה.

  2. היי קרן.. סכרתיים יכולים מאוד להנות מכל המתוקים שישי בספר, ולהנות מממתיקים טבעיים, שלא גורמים לזנק לכבד..

  3. רבקה דדון

    עדיין לא רכשתי את הספר אך הכל נראה משכנע אני מאמינה שאלך לרכוש באחת מחנויות הספרים, אשמח לדעת באיזה חנות אוכל למצוא אותו ובאיזה מחיר?
    אודה לך מאוד רבקה

  4. היי גלית הכנתי את הנשנוש הטעים הזה, תודה לך על המתכון. אני ממש אוהבת שוקולד ובננה. יש לי שאלה באיזה שוקולד כדאי להשתמש? אני השתמשתי בשוקולד פרווה רגיל מריר של כרמית עם 60 אחוז מוצקי קקאו. יש לי בבית אבקת קקאו רואו וחמאת קקאו. האם כדאי לי להכין שוקולד מומס לבד ללא סוכר , עם סירופ מייפל או סטיביה? תודה על תשובתך.
    ה. ב., כמה מותר לאכול מזה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *