4 תגובות

  1. הי גלית,
    מה לגבי סכרתיים והתוצרים שיוצאים במטבח, אחרי רכישת הספר?
    אמנם אני שואלת בהומור, אך השאלה נשאלת בשיא הרצינות.
    תודה.

  2. היי קרן.. סכרתיים יכולים מאוד להנות מכל המתוקים שישי בספר, ולהנות מממתיקים טבעיים, שלא גורמים לזנק לכבד..

  3. עדיין לא רכשתי את הספר אך הכל נראה משכנע אני מאמינה שאלך לרכוש באחת מחנויות הספרים, אשמח לדעת באיזה חנות אוכל למצוא אותו ובאיזה מחיר?
    אודה לך מאוד רבקה

  4. היי גלית הכנתי את הנשנוש הטעים הזה, תודה לך על המתכון. אני ממש אוהבת שוקולד ובננה. יש לי שאלה באיזה שוקולד כדאי להשתמש? אני השתמשתי בשוקולד פרווה רגיל מריר של כרמית עם 60 אחוז מוצקי קקאו. יש לי בבית אבקת קקאו רואו וחמאת קקאו. האם כדאי לי להכין שוקולד מומס לבד ללא סוכר , עם סירופ מייפל או סטיביה? תודה על תשובתך.
    ה. ב., כמה מותר לאכול מזה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן