סופגניית דונאטס עם מרכיב סודי..

15672954_1411550975523692_816313734210102933_nדונאטס קינואה
הנה קינוח טעים בטירוף, קל להכנה, בריא, ללא גלוטן,ללא סוכר,מפתיע! נשנוש מושלם או כתחליף לארוחת בוקר מפנקת.

מצרכים יבשים:

3/4 כוס +2 כפות קמח  ללא גלוטן (אני שמתי תערובת של קמח אורז, קמח טפיוקה, וקמח קינואה)
1/2 כוס קמח קינואה (בנוסף לתערובת הקמח)
2 כפות קמח טפיוקה/קמח תפו”א
1 אפיה ( חפשו בסופרים את זו ללא אלומיניום)
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט

מצרכים רטובים:
כוס קינואה לאחר בישול
1/2 כוס מייפל טהור/דבש טהור
1/4 כוס חמאת בוטנים/חמאת שקדים טבעית
1 כוס חלב סויה/שקדים+כף מיץ לימון טבעי
כפית תמצית וניל טבעית
2 ביצים/ לגרסה טבעונית: חצי כוס רסק תפוחים +2 כפות זרעי פשתן טחונים מעורבבים עם 1/4 כוס מים

כף שמן קוקוס לשימון התבנית

הכנה:
לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה לערבב  קלות את כל החומרים היבשים
לערבב חלב עם כף מיץ לימון ל-5 דקות ולהעביר למעבד מזון.
להוסיף את שאר החומרים הרטובים:
קינואה מבושלת, מייפל, חמאת בוטנים, וניל וביצים ולעבד עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף את החומרים היבשים ולערבב שוב.
למלא תבנית דונאטס משומנת בשמן קוקוס בבלילה עד 3/4 מהגובה.
לאפות 10-12 דקות

אופציות לציפוי מעל הדונאטס: ריבת תות, שוקולד מומס..

לבריאות!

מתוקים ובריאים לילדים ולכל המשפחה
הצצה לספר מתוקים ובריאים 
לתוכנית  “החיים הבריאים שלך”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן