סלט אטריות סובה ללא גלוטן ברוטב אסייתי

סלט אטריות סובה מלא בירקות צבעוניים ברוטב חמאת שקדים שמנת ושומשום. קל להכנה וסופר טעים!

אטריות סובה עשויות מקמח כוסמת, הן ללא גלוטן ובעלות טעם אגוזי מעט.
סובה הוא השם היפני לכוסמת, העשירה בחלבון וסיבים יותר מאטריות רבות אחרות. בנוסף, יש לה גם תכונות מרפא, והוכח שהיא עוזרת לוויסות הסוכר בדם, טובה לבריאות הלב,  לדלקות, ובכלל, סיבה מצוינת להשתמש בה כאטריות בתזונה שלך.

איך לבשל אטריות סובה?
לאטריות הסובה לא לוקח הרבה זמן להתבשל, ומומלץ להכין אותן אל דנטה. מומלץ לתת להן זמן רתיחה של כמה דקות וזהו.
בניגוד לאטריות פסטה מסורתיות, אטריות סובה אכן צריכות שטיפה טובה במים כדי להסיר את העמילן שמשתחרר בזמן הבישול כדי שלא יהפכו לעיסה.

את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂

מצרכים ל-4 מנות:
בשביל הסלט:
חבילה של אטריות סובה כוסמת/כוסמין מלא (100 גרם)
1 כוס כרוב סגול מגורר
1/2 כוס אדממה, מופשרת ושטופה
1/2 כוס פלפל אדום פרוס
1/2 כוס גזר חתוך לעיגולים
1 עלה סלרי חתוך דק

לרוטב:
2 כפות חמאת שקדים טבעית
כפית שמן שומשום
2 כפות חומץ אורז/תפוחים
1 כף מיץ לימון
1-2 כפות סויה תמרי ללא גלוטן (או רוטב סויה)
כפית ג’ינג’יר זנגביל
מים לפי הצורך לדילול

הכנה:
מבשלים את אטריות הסובה לפי הוראות החבילה.
בזמן שאטריות הסובה מתבשלות, מכינים את הרוטב:
טורפים יחד את כל המרכיבים.מוסיפים מים  כף בכל פעם, עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
לאחר שהאטריות מוכנות מנקזים נוזלים ושוטפים במים קרים (המשיכו לשטוף עד שהאטריות קרירות ולא דביקות).
מניחים את האטריות בקערה גדולה. מוסיפים את הירקות ואת האדממה, ואז יוצקים את הרוטב מעל.
מגישים מייד או מאחסנים במקרר למשך יומיים.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

תמונה מוצר מחיר כמות רכישה
34.90
29.90
סך הכל 0

X

PREV | NEXT