סלט אנטיפסטי עם קינואה ורימונים

סלט אנטיפסטי ללא גלוטן, צמחוני, טבעוני סלט שהוא ארוחה.
את העדשים, הירקות האפויים ושאר תוספות אפשר להכין מראש, כך שתוך 2–3 דקות יש לכם ארוחה מושלמת!

מצרכים:
לסלט:

1 כוס קינואה מבושלת
1 כוס שעועית מש מונבטת או מבושלת
½ כוס חמוציות (או צימוקים כהים)
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
2–3 גבעולים קצוצים של בצל ירוק כולל החלק הלבן
2–3 כפות עלי בזיליקום קצוצים
2–3 כפות עלי נענע קצוצים גס
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
2 עגבניות חתוכות גס
½ כוס אגוזי מלך

לאנטי פסטי:
½ כוס קוביות בטטה אפויה עם הקליפה
1 כוס כרובית אפויה בתנור
1 כוס כרוב ניצנים
עגבניות שרי

לרוטב:

1 כפית שמן שומשום

1 כף שמן זית

מיץ לימון טרי מלימון אחד

מלח ופלפל לפי הטעם

הצעות לתוספות: ביצה קשה, קוביות טופו, קוביות חזה עוף, קוביות דג וכל העולה על רוחכם.

הכנה:
שמים בקערה כל מרכיבי הסלט.

צולים ירקות בתנור לפי בחירתכם, ומוסיפים לקערה.
בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי הרוטב.

מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *