עוגיות ג’ינג’ר רכות ונעימות טבעוניות ללא גלוטן

עוגיות שופעות בריאות, רכות ונעימות. מתוך הספר: מתוקים ובריאים של גלית שלגי

את כל המצרכים המופיעים במתכון ניתן לרכוש בקליק אחד בתחתית העמוד 🙂

יש בעוגיות האלה ברזל, סידן, מגנזיום, אשלגן וג’ינג’ר הידוע כשופע בסגולות מרפא.
ג’ינג’יר משמש כחיסון טבעי נגד צינון, נזלת וליחה.
עוגיות מושלמות מפנקות ליד התה.

מצרכים:
1.5 כוסות קמח שקדים
2 כפות שמן קוקוס נוזלי או חמאת קוקוס במצב נוזלי
2 כפות קמח קוקוס
כף סוכר קוקוס
2 כפות מייפל טהור
כף סילאן טהור
2 כפיות ג’ינג’ר טחון
קורט מלח
1/4 כפית סודה לשתייה
לא חובה: לקישוט: קוקוס טחון

הכנה:
1. מחממים תנור לחום גבוה של כ-250 מעלות. בינתיים מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בלילה עבה ואחידה, ומצננים במקרר במשך חצי שעה.
2. מניחים נייר אפייה בתבנית מרובעת, יוצרים עיגולים ומשטחים בעזרת מזלג לעובי העוגייה הרצוי.
לקישוט, זורים בנדיבות קוקוס טחון מעל העוגיות.
אם אתם אוהבים עוגיות פריכות יותר, פשוט לחצו בעזרת מזלג לצורה שטוחה, והאריכו את משך זמן האפייה).
3. אופים במשך 8-10 דקות בחום גבוה.
4. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר כמה דקות ואז מעבירים לכלי אחסון.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

תמונה מוצר מחיר כמות לקנות
29.90
23.50
22.00
22.00 14.00
32.00 28.00
16.50 9.90
סה"כ 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

X

PREV | NEXT