עוגיות שוקולד סדוקות ממכרות (ללא גלוטן, טבעוני)

את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין עד הבית בקליק אחד בתחתית העמוד

מצרכים

1 כף זרעי צ’יה (או זרעי פשתן טחונים)
3 כפות מים
3/4 כוס חמאת שקדים טבעית
3/4 כוס סוכר קוקוס
1/3 כוס אבקת קקאו
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
1 כפית חומץ תפוחים
לא חובה: 1/4 כוס אבקת סוכר אורגנית או קוקוס טחון, לגלגול

הכנה
מחממים תנור ל -180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערה גדולה מערבבים יחד את זרעי הצ’יה או הפשתן הטחונים והמים ל”ביצת צ’יה / פשתן”.
מוסיפים פנימה את חמאת השקדים, סוכר הקוקוס, אבקת הקקאו, הסודה לשתיה, הווניל, המלח והחומץ, ומערבבים היטב עד שנוצר בלילה סמיכה.
ברגע שהתערובת מגובשת הפסיקו לבחוש, כדי שהבלילה לא תהיה שומנית.
השתמש בכף גלידה כדי לגרוף את הבצק ולגלגל כדורים בין הידיים.
אם רוצים טובלים את הכדור באבקת סוכר או בקוקוס טחון, או משאירים את המראה השוקולדי הקלאסי.
מסדרים את הכדורים על תבנית האפייה במרווחים של לפחות 2 סנטימטרים זה מזה. (העוגיות מתפשטות בזמן האפיה).
אופים 10 דקות או עד שצמרות העוגיות מתחילות להיסדק.

על העוגיות הללו להתקרר לחלוטין על התבנית על מנת להתמצק.
יש לאחסן אותם בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או בכלי אטום במקרר עד שבוע.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

תמונה מוצר מחיר כמות לקנות
15.00 9.90
39.00 34.90
22.00 14.00
32.00 25.00
9.90
29.90
סה"כ 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

X

PREV | NEXT