עוגת גבינה טבעונית מטריפה וקלה להכנה!

לא רק לשבועות! עוגת גבינה חגיגית שיכולה להתאים לחג השבועות ובכלל!

את כל המצרכים למתכון ניתן לרכוש בתחתית העמוד 🙂
חומרים לתחתית העוגה:
1 כוס אגוזי לוז טחונים גס
 (ניתן לקלות 5 דקות את האגוזים בחום של 150 מעלות כדי להוציא מהם את הארומה ולקלף את הקליפה)
 15 יחידות תמרים מג’הול מהסוג הלח
 2 כפות קקאו איכותי
קמצוץ מלח
 לא חובה: כפית שמן קוקוס

למילוי:
 3 כוסות אגוזי קשיו טחונים לאבקה (בערך 250 גרם)
3/4 כוס שמן קוקוס בטמפרטורה נוזלית
מיץ לימון סחוט מ-1 לימון טרי
1/2 כוס מייפל/דבש/אגבה
כף תמצית וניל טבעית
1/4 כוס מים/ חלב אורז/שקדים

*לגיוון:
לעוגת גבינה- שוקולד- הוסיפו לתערובת המילוי כף אבקת קקאו טבעית +כף חמאת שקדים
לעוגת גבינה- קרמל מלוח- הוסיפו כף חמאת בוטנית טבעית עם שבבי בוטנים מלוחים
לעוגת גבינה- פירות יער- הוסיפו 1/2 כוס פירות יער קפואים.

ציפוי:
מגוון פירות טריים אהובים

הכנה:
1. בקערה מערבבים את כל חומרי התחתית לעוגה היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה
 2. מרפדים עם הידיים תחתית של עוגה קפיצית בקוטר 22 ס”מ. מניחים בצד.
3. מכינים את המילוי:
טורפים היטב עם מזלג את כל חומרי המילוי: קשיו, קוקוס, לימון,אגבה, וניל ומים עד לקבלת תערובת חלקה מאוד.  
 4. יוצקים את המילוי על בסיס העוגה ומקפיאים לפחות ל-4 שעות.
5. מניחים פירות טריים מעל העוגה לקישוט.
*טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר

את כל המצרכים למתכון ניתן לרכוש בתחתית העמוד 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *