עוגה חגיגית, עשירה ומרשימה ומטריפה בטעם, וקלה להכנה!!
חשוב: לפני שמתחילים וודאו כי כל המרכיבים הם בטמפרטורת החדר.

חומרים לתחתית:
1 כוס שקדים לא קלויים
3 תמרים מסוג מג’הול מגולענים
1 כף סוכר קוקוס/ סירופ מייפל טהור/סויטנגו

למילוי:
1.5 כוס אגוזי מקדמיה שהושרו 20 דקות במים חמים
3/4 כוס סירופ מייפל טהור
1/2 כוס שמן קוקוס
1/4 כוס מיץ לימון טרי
גרידה מ-1 לימון
1 כפית תמצית וניל טבעית
1/4 כפית מלח
1 כוס תותים טריים/פירות יער קפואים

לשכבת תותים /פירות יער נוספת(לא חובה):
1 כוס תותים טריים /פירות יער קפואים
כף שמן קוקוס

הכנה:
מניחים את כל חומרי הבסיס במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת דביקה מעט.
מרפדים תבנית עגולה  בקוטר 22 ומכניסים למקרר.
מכינים את המילוי:
מערבבים את כל חומרי המילוי במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתבנית ומקפיאים ל-10 דקות

מכינים את המילוי תותים/פירות היער:
במעבד מזון מעבדים כוס תותים/ פירות יער יחד עם כף שמן קוקוס.
מוציאים את העוגה מהמקפיא ושופכים מעל שכבת המילוי.
מקפיאים ל-5-6 שעות או ללילה.
שעה לפני ההגשה מעבירים את העוגה למקרר.
יש לשמור על העוגה בהקפאה.

הקורס האינטרנטי להכנת גבינות טבעוניות
הספר מתוקים ובריאים 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *