עוגת קפה בחושה עם קישואים

עוגה נהדרת, ללא גלוטן, עם ציפוי פירורי. מושלמת לארוחת בוקר או לארוחת ביניים. קלה ופשוטה וטעם מדהים!

את כל המצרכים למתכון ניתן להזמין עד הבית בקליק אחד בתחתית העמוד

מצרכים:
1 כוס קמח קינואה
1 כוס קמח שקדים
2 כפות קמח קוקוס
1/2 כוס עמילן טפיוקה
1 כוס סוכר קוקוס/סוכר קנים אורגני
2 כפיות אבקת אפיה
כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
2 ביצים אורגניות טרופות
1/2 כוס חלב שקדים
1/4 כוס קרם קוקוס
2 כפות שמן קוקוס/זרעי ענבים
1 כוס קישואים מגורדים וסחוטים מנוזלים (כ-1 קישוא בינוני)
לא חובה: חצי כוס שוקולד צ’יפס

לציפוי פירורים:
1/2 כוס קמח שקדים
1/4 כוס סוכר קוקוס
2 כפות שמן קוקוס מומס

הכנה:

מחממים תנור ל -180 מעלות.
מרפדים תבנית אפייה 9×9 מרובעת בנייר אפייה ומניחים בצד.
בקערה בינונית, מערבבים קלות חומרים יבשים.
בקערה נפרדת, מערבבים חומרים רטובים: ביצים, חלב שקדים, קרם קוקוס והשמן.

מוסיפים לקערת היבשים ומערבבים היטב לתערובת אחידה וסמיכה.
מקפלים פנימה את הקישואים ושוקולד צ’יפס אם משתמשים.
מעבירים את הבלילה לתבנית ומחליקים באופן אחיד.

מכינים את הפירורים:
מערבבים את כל המרכיבים בקערה קטנה עד לקבלת מרקם חול.
מפזרים את התערובת באופן אחיד מעל החלק העליון של העוגה.

אופים במרכז התנור המחומם למשך 35 – 38 דקות.

קליק קטן למטה, ותוכלו להוסיף את המצרכים במתכון לסל הקניות ולקבל אותם במשלוח עד הבית 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

X

PREV | NEXT