fbpx
גלית שלגי לחיות בריא

הזמנות ושירות לקוחות: 073-7544431

קרמבל פירות ללא סוכר וללא גלוטן

apple crumbleהפירות שאני הכי אוהבת לקרמבל:
תפוחים, אגסים, בננות, צימוקים, חמוציות.
כאן שמתי:
2 תפוחים אדומים
2 בננות
2 אגסים
1/4 כוס צימוקים שחורים
1/4 כוס חמוציות ללא תוספת סוכר
(אפשר לשחק עם הפירות).
1 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
מיץ מלימון או תפוז אחד

לשכבת הפירורים:
2 כוסות שקדים טחונים/קמח שקדים
כף פתיתי קוקוס
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
2 כפות פצפוצי אורז מלא
1 כפית קינמון
1/4 כפית גי’נג’יר טחון
קורט מלח
1/4 כוס סירופ מייפל טהור/דבש/סילאן טהור
2 כפות שמן קוקוס.

הכנה:
קולפים ופורסים את הפירות ומניחים בקערה.
מוסיפים תבלינים ומיץ לימון או מיץ תפוזים ומערבבים היטב על מנת שהפירות לא ישחימו.
מעבירים לתבנית פיירקס.
מכינים את שכבת הפירורים:
בקערה מערבבים קלות את כל החומרים היבשים חוץ משמן הקוקוס וסירופ המייפל.
מוסיפים שמן קוקוס ומייפל ומערבבים היטב עד שמקבלים גושים גדולים של פירורים.
מפזרים את הפירורים באופן שווה על תערובת הפירות,
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180מעלות ל-15 דקות.
לאחר 15 דקות- מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות.

למתכונים נוספים..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *