קרקרים בריאים ומטריפים ב-5 דקות עבודה!

עוד מתכון בריא לקרקרים שגונבים את כל ההצגה כל פעם מחדש בסדנאות הבישול הבריא שלי..

קרקרים מטריפים, בריאים, קלים להכנה. המתכון היחיד שתצטרכו.

אחרי שתכינו לעולם לא תצטרכו לקנות עוד שום קרקרים מכל סוג שהוא..

הנה המתכון:

כוס קמח כוסמין מלא אורגני

כוס קוואקר דק

כוס וחצי תערובת זרעונים וגרעינים: גרעיני חמניה, דלעת, שומשום, זרעי פשתן..

כפית וחצי מלח אטלנטי

כף זעתר

2 כפות שמן זית

חצי ליטר מים

הכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים. (זה נראה כמו נוזל דליל עם מלא גרעינים. ואתם תחשבו שמדובר בטעות. אבל לא. זה בסדר גמור.)

יוצקים את הנוזל – ל2-3 תבניות גדולות ושטוחות.

מפזרים באופן שווה עם כף, כך שהתערובת מגיעה לנפח שווה פחות או יותר.

אופים בחום של 160 מעלות למשך 25-35 דקות, או עד שהקרקרים מתייבשים ומתחילים להתקשות.

לאחר שהם טיפה מתקררים לשבור לחתיכות. שומרים בקופסא אטומה .

* לקבלת קרקרים “מדוגמים” יותר, יש לאפות 12 דקות, להוציא מהתנור, לחרוץ ריבועים בעזרת סכין חדה ולהחזיר לתנור לייבוש מלא.

הצטרפתם כבר לפעילות החינמית פשוט לבשל בריא עם גלית שלגי? להצטרפות מיידית יש ללחוץ כאן: http://bit.ly/35X9Pou

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן