fbpx
גלית שלגי לחיות בריא

הזמנות ושירות לקוחות: 073-7544431

לבבות שוקולד

לבבות קראנץ שוקולד ליום האהבה
הנה מתכון לקינוח מפנק ובריא המתאים גם לחג האהבה..
מתוך הספר שלי מתוקים ובריאים.
הקינוח הזה נוצר בהתחלה כשחיפשתי קינוח אוהב ומרשים לאורחים חשובים שהגיעו לארוחת שישי.
רציתי קינוח שיהיה מהיר וקל להכנה. כך עלה לי הרעיון להכין קינוח אישי בצורת לב.
החלטתי למלא אותו במשהו שיהיה כיף לאכול לאחר ארוחת הערב וזה מה שיצא!
ללא תוספת סוכר, קמח, או ביצים וכרגיל – קל להכין!
קבלו את המתכון:
מתכון ל־ 12 לבבות אישיות
חומרים:
300 גרם שוקולד מריר איכותי
70% לפחות
1/2 כוס שברי עוגיות אורגניות איכותיות או עוגיות
ללא גלוטן, למי שרגיש
2 כפות אגוזי לוז לא קלויים, שבורים גס
2 כפות שקדים טחונים
1 כף שמן קוקוס
1/4 כוס מים או חלב סויה
2 כפות מייפל טהור
1/2 כפית תמצית וניל טבעית
12 תחתיות בצורת לב אישיות
מסיליקון או מנייר

הכנה:
1 .1 מניחים את קוביות השוקולד מעל קערה עם מים חמים.
2 .2 מוסיפים לשוקולד 1/4 כוס חלב סויה, שמן קוקוס ומייפל ומערבבים
עד שהשוקולד נמס.
3 .3 מכניסים לקערה נפרדת את חתיכות העוגיות עם השקדים והאגוזים
ומוסיפים 2 כפות מהשוקולד הנמס.
זו כל ההכנה.
עכשיו נשאר רק למלא את הלבבות
מניחים בתבנית סיליקון בצורת לבבות מעט מתערובת העוגיות.
ממלאים בשוקולד המומס.
זהו.
מכניסים להקפאה לשעתיים
ולפני ההגשה אפשר לפזר פרוסות תות מעל לקבלת חמצמצות.
תהנו
למתכונים נוספים מתוך הספר שלי “מתוקים ובריאים” לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *