ריזוטו קינואה תרד ופטריות- משגע!!

את המתכון הזה לוקח להכין חצי מהזמן
של הכנת ריזוטו בגרסה המסורתית שלו,
וגם הקינואה כאן  היא תחליף מעולה לאורז הלבן
כי היא עשירה בחלבון והולכת מצוין עם פטריות..

מצרכים:
1 כוס קינואה יבשה
2 כוסות מים
1 כפית שמן זרעי ענבים או זית
1/2 בצל קצוץ
2 שיני שום, טחון
חבילת  פטריות פורטובלו פרוסות
2 כפות רוטב סויה תמרי
1/2 כוס מים נוספת
מלח ופלפל שחור
2 כוסות תרד טרי  קצוץ גס

הכנה
מביאים לרתיחה 2 כוסות מים.
מוסיפים את הקינואה,
מכסים ומבשלים על אש קטנה 7 דקות או עד שכל המים נספגים.
בזמן שהקינואה מתבשלת,
ממיסים את שמן זרעי ענבים  במחבת על אש בינונית
ומטגנים את הבצל במשך 5 דקות.
מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן עד שהירקות רכים, עוד 5 דקות.
מעבירים חצי מהירקות המבושלים לתוך בלנדר,
וממזגים עם 1/2 כוס מים ורוטב סויה) לרוטב חלק

לאחר שהקינואה מבושלת,
מוסיפים אותה למחבת עם הירקות מבושלים ומערבבים עם הרוטב.
מוסיפים את התרד הטרי ומערבבים היטב עד שהתרד מתחיל לנבול..
מתבלים במלח ופלפל, לטעום, מגישים חם

מארז חוברות חגיגי במחיר מיוחד – ללחוץ כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן