תבשיל קדירה ב-10 דקות הכנה

 
10 דקות הכנה ויש לכם ארוחה מושלמת שעושה ריח טוב בכל הבית!
קבלו את המתכון המפורסם שלי לקדירה- פתרון מושלם, קל , מרשים ומהיר, בריא וטעים שיכול לסדר אתכן ל-3 ימים! ארוחה שלמה שמתאימה גם לסופ”ש, לאירוח שכל המשפחה יכולה להינות!
אתם יכולים לקצר לכם עוד יותר את זמן ההכנה, ופשוט לקנות לכם את התערובת כבר מוכנה במקום לקנות כל מצרך בנפרד.

הנה כאן התערובת המוכנה להזמנה

מה שאני אוהבת במתכון הזה, זה שאפשר להכין אותו בגרסה טבעונית, צמחונית או בשרית. הכל הולך!
פשוט הצלחה בטוחה!

הנה המתכון:

מצרכים:
סיר זכוכית חסין חום (פיירקס) עם מכסה
1 כוס תערובת להכנת קדירה של גלית,
או:
כוס תערובת של אורז בר המורכבת מאורז מלא, אורז אדום ואורז בר,
תוכלו להשיג אותה כאן

1 כוס תערובת קטניות ממשפחת העדשים:
(עדשים קלים יותר לעיכול ולא צריכים זמן בישול ארוך כמו גרגירי חומוס ושעועית..). אני משתמשת כאן בשעועית מאש, עדשים ירוקות, עדשים שחורות, כתומות וכו’..
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1-2 שיני שום כתושות
2-3 כפות שמן זית
1/4 כוס רוטב סויה תמרי
2 כפות סילאן טהור
4 כוסות מים
תבלינים: חצי כפית מכל תבלין : פפריקה מתוקה, כמון, פלפל, חוויג’
לא חובה : תערובת נבטוטים (נמצא באזור המקררים בכל סופר)
אופציות לגיוון: קוביות טופו, או עוף, שוקיים של עוף, קוביות בשר גולש..

הכנה:
מחממים תנור על חום של 150 מעלות.

שוטפים את תערובת האורז והקטניות במים ומניחים
בסיר חסין חום (פיירקס).
מוסיפים מים ותבלינים.

במחבת מטגנים את הבצל עם שמן זית עד להזהבה
ומוסיפים לסיר חסין חום.

טועמים ומתקנים תיבול.
סוגרים עם מכסה זכוכית .
לתנור לכשלוש שעות על חום 150 מעלות..

מגישים עם סלט ירוק עשיר..


לתערובת מוכנה להכנת קדירה של גלית ללחוץ כאן